Monday, August 22, 2011

Profile Picture Dekat Facebook Membawa Pengaruh Besar

Assalamualaikum, hello sume!

Lately, apa yang aku perasan, untuk mendapat pengaruh besar campur dengan friend request yang berbakul-bakul, perkara yang anda perlu lakukan ialah

meletakkan Profile Picture (DP) yang paling GEMPAK sepanjang seumur hidup anda

Kalau boleh, gambar tersebut haruslah menggunakan camera yang berkualiti tinggi atau DSLR yang sememangnya cukup terkenal dengan teknik meng-flawless-kan muka orang.

Serious, sebelum ni DP aku biasa-biasa je, macam senyum sini, senyum sane, main sini, main sane. Friend request sehari pun takat 2 3 orang je, kadang-kadang takde langsung. Tapi ada satu zaman ni, aku letaklah DP yang bajet-bajet macam model tak jadi kan, serious friend request paling kurang pun 10 orang sehari. Kalau tak online seminggu, dekat 70+ friend request. Padahal biasa-biasa je.

takde edit. mate sembap sikit. scaryy kan?
Haa. Gambar nilah yang menimbulkan banyak kontroversi. Haha. Tak payah tengoklah. Buruk. Agaknya sebab muka dah ala-ala Kak Limah kot, tu yang orang terkeliru tu ter-add 'Kak Limah Wannabe'. Hee. Ni bukan Kak Limah, tapi Kak Timah! ;P

P/S : Sebab tu Fatin Liyana punya friend request dah tak boleh masuk. My junior, Amirah Filzah which is now a famous model, pun tak online seminggu, friend request sampai 900++. Wow!

Thank you for reading! Love, Hanim :)

2 109 orang komen:

fia:) said...

syg, amirah filzah tuh junior syg?

Hanim Nordin said...

Yup, junior kte, satu hostel lagi. Die pendiam je dulu, baik :) Kirenye dye xbanyak buat hal lah.