Tuesday, August 23, 2011

Less is More.

Assalamualaikum. Hai. Aku tak tau nak post apa harini. So aku bosan. Aku tukar style blog aku.

Kalau before ni, blog aku berat. Sebab?

First, Header.
Header aku sebelum ni, masyaAllah. Punyalah besar. Memang terpampang la muka aku besar-besar. Kira macam mencapub lebih ah. So, kali ni, aku taruk header kecil je. Cukupla nama aku je terpampang kat situ, at least orang tertanya-tanya la kan sape Hanim Nordin neh. Heh. Berangan popular.

Nila header lama yang baru dibuang. Rindu lembu tuh T..T

Second, Background.
Kalau sebelum ni bentuk love pink yang bersaiz besar dan membuat para blogger lain bosan nak tunggu dia uploading, kali ni aku hanya letak polka dot je. Oldies? Aku peduli hape. Janji belog aku ni tak berat. Cukuplah tuan belog ni dah berat, sampai ke belog pula nak di-transfer beratnye. Apa kes? 

Okay. Tu jela. Malas nak cakap banyak. Kadang-kadang apa yang kita buat, lebih-lebih sangat pun orang tak suka. So, betul lah dengan pepatah 'less is more'. Jangan terlalu fokuskan kepada something too obsessively, sedangkan yang kecik pun diabaikan. 

P/S : Header pokok aku tu teringat pulak dekat Ramadhan Terakhir kat TV3.

Thank you for reading! Love, Hanim :)

4 109 orang komen:

fia:) said...

jangan risau syg, tetap cantik:)

Hanim Nordin said...

tenkiu syg :)

ZaZa said...

rindu lembu??letak la lembu tu kat bawah pokok tu..adela identiti lembupadat awk ckit..hee

*just an opinion ;p

Hanim Nordin said...

@zaza : Wahh. haahkan. xterpike pulak. thankx :)