Tuesday, August 23, 2011

Nak buat Six Pack pun Kena Bedah Jugak?

Assalamualaikum. Tadi aku baru terbaca pasal artikel sorang mamat ni, nak buat six pack punya pasal, nak bedah jugak ka? Aiyoyo. Apa macam ni dey?



Selekeh kan? Tapi aku tengok kalau ada six pack pun tak guna jugak kalau area body lain pun still banyak lemak. Effort sendiri la bro, barulah badan lu mantap. Awek pun suka tergila-gila kat lu maa. Haih. Macam-macam je sekarang ni. Tak paham and malas nak paham.

Bak kata Yusry dalam Cinta Kolesterol : 'Tengok tu, Lemak sana sini!'  Haha. Kejam.

Sumber : SINI
Thank you for reading! Love, Hanim :)

4 109 orang komen:

Afendi Othman said...

saya 1 pack je..haha..
six pack nanti pas puasa kot..
bersukan balik...

misscha said...

palsu betul....six pack pon x nampak cantik bila tgk tgn yg x brape nk padan...

Hanim Nordin said...

@afendi : wahh. xkesala bape pack pun, janji xpalsu ;p

Hanim Nordin said...

@misscha : tau xpe. tgn berketul xpe jugak, ni nak lepas 0.1 pack pon xlepas. haha