Saturday, February 26, 2011

Tempat nak download movie/lagu

Salam.

Slalula jugak orang tanya saya, mane saya salu dapat movie2 latest yang best tak kira english or malay or lagu2 best. So, korang bole click link kat bawah ni untuk download pape yang korang suke, game, movie, software,lagu etc.

klik SYOK untuk download movie/games/software etc (wajib sign up! Free je]

klik 4SHARED untuk download lagu.

*Kalau nak download lagi cepat, bole guna Internet Download Manager. Siyes memang laju gila!

Tapi time nak download movie tu ada certain2 dia suro join guna HJSPLITPRO.
1) Install hjsplitpro.
2) Download movie sampai habis, contoh hantukaklimah.rmvb.001, hantu kaklimah.rmvb.002 etc.
3) Pegi kat Hjsplit, tekan join, and pilih file yang da download, contoh : hantukaklimah.rmvb.001.
4) Mesti dan wajib yang ada .001 sahaja. 
5) Tekan start.
6) Bila da siap, nanti muncul satu file yang berbentuk video and korang bole play dah movie kesayangan korang tu.
7) Delete file yang korang download tadi sebab da habis join kan, takdela makan space kat hard disk banyak sangat.

Kalau tak paham, bolela tanya saya. Hee~


Just for sharing. Thank You.
Thank you for reading! Love, Hanim :)

10 109 orang komen:

shra:) said...

hanim kat sebelH ni ---> it's orthotic not othotic ahah

Hanim Nordin said...

ohh haah xprasan. gehehe. thanx!

Anonymous said...

akak thnxx bg ajaran neyh.Xoxo

Hanim Nordin said...

tak perlu akak. kita sebaya.

cma said...

hanim, cte bi tade subtitle. cane? hehe

Hanim Nordin said...

ohh. download subtitle kat www.subscene.com. :D

Anonymous said...

hanim cane nak download cite satu kaler?

Hanim Nordin said...

haha. tu ke buat cite sendiri laa.

Boniface said...

visit blog boni juga yer...
http://www.mediafireaz.info/

CERITA SEX DEWASA said...

RILEX YUKKKbaca cerita ex dewasa yukk