Tuesday, February 15, 2011

OMG! Finally I Got One!

Assalamualaikum. Salam sejahtera. Selamat pagi, petang, malam, siang, subuh dan sewaktu dengannya. Hee. Dengan hormatnye, saye mempersembahkan....

(diiringi paluan kompang campur bunga-bunga api. gedebak gedebuk pom pom pom!)


 BLOG NORHANIM NORDIN 

Gahaha. Bajet gila. Macam nak buat pengumuman kawen lak. Yay! Finally blog da di-launch-kan oleh Ms.Hanim sendiri. Sape-sape yang rasa blog ni buruk, tolong la tunjuk ajar erk kat budak-budak hingusan macam aku nih. Huu~

Sangat gembire. Akhirnye dapat jugak buat satu blog. Lopas hajat den. Mula2 pikir gak wajar ke tak wajar buat blog? Tapi lepas dah buat survey, baca-baca blog orang sume, tengok sume blogger nih macam seronok je, enjoy and have fun, and aku da decide nak buat satu. So maka terciptalah resipi hot & spicy dicampur dengan ramuan-ramuan berempah, BLOG aku!


Teeeeeeetttttt!


Aku? Kenapakah sume perkataan aku di-bold-kan? Ye benar. Kepada rakan-rakan yang dah lama mengenali Hanim Nordin ni, awak-awak, kite dah gune 'aku'! Hee. Jangan terkezzzut you! Mesti ada yang gugur2 jantung kan bila baca pengakuan HOT ni. haha. So, lepas ni, penulis akan menggunakan perkataan 'aku' dan 'engkau' instead of 'kite' dan 'awak'. Konon nak nampak rock sikitlah, takdela gadis melayu terakhir sangat kan. Heheh.


Tu je, entry first pon dah macam karangan budak sekolah rendah jerk. Pok Pek Pok Pek je kan.Okay2, aku stop sekarang. 


Bye-bye. 
Thank you for reading! Love, Hanim :)

7 109 orang komen:

SyaQila OsMaN said...

bagus2! rajin2 la update ye.haha.. mcmla aku rajin update kan. :p

sitinurulafiah said...

heheee,waaa syg da ade bloggg! ;p

Hanim Nordin said...

hee. mekasehh kepada sayangg sume. :)

AiMaN said...

ada masa jenguk yang aku punye skali..hahaha..nak aku promote x blog ko ni?

Hanim Nordin said...

bole jugak. jom2 follow each other. hee.

sitinurulafiah said...

waa sygg on ;p

Hanim Nordin said...

hee. mestilaa. syg knela jadi sifu kite. :D