Tuesday, February 22, 2011

cun cun cun gilax!

CUN GILE!

STYLO!

AYU lah..

CUTENYE!

Best kan kalau orang salu cakap camtuh kat kite? Seronoknye! Hee~
Untuk entri kali ni, nak cite sket pasal orang-orang gadis-gadis yang ada style lah. Entahlah, tengok dorang ni macam best je, keluar je mesti bergaya gila. Ada yang meletop macam bom atom kat Iraq uh, ada jugak antara dorang nih just few of my friends. Tapi suke je tengok orang yang stylo mylo camtuh. Huhu. So, jom kita terjah! Beng beng beng!


FATIN LIYANA

 Haa. Ni kat mana-mana blog pun mesti korang bole jumpa punya. Sapa tak kenal kan blogger yang sangat femes, glemer, cun, molotop-lotop dan sewaktu dengannye. She's a part time model kot. Ramai je orang cakap dia sombong gedik bagai pe tah, tapi okayy jerk aku tengok. Entahla. Mata orang bukan mata aku. Hee. Paling respek skali, dia ni budak medic doh! 









CIK EPAL

Gahaha. Aku tak tau lah apa nama sebenar cik epal ni. Sib bek tak tersasul cik pisang ke, cik rambutan ke. Hek hek. Sabo-sabo. Ni pun blogger femes jugak. And dia bergaya sangat! Hee


Oh ye. Ni cik epal tengah bergambo ngan Hana Tajima. Both cute2 =D


AYUN AYUNAR

Hee. Kak Ayun ni rasanya one of my fashion idol jugak kot. Salah satu sebab saya suka dia sebab dia suka sangat bergaya dengan warna striking yang berwarna-warni. Like3! Hek. Entahlah. Aku sangat suka warna yang terang-terang so bila jumpa kak Ayun punya blog, memang salu ah terjah lame-lame. Hee~






Colourful kan? Suka mak!



NIK NUR IYLIA

Kenal tak ni sape? Cube renung-renungkan. Tak kenal? Cube tengok deeeppply! 


 Haha. Memanglah tak kenal. Akak sorang ni bukanlah artis terkenal Malaysia maupun international celebrity, malah bukanlah blogger terkenal, tapi dia ni one of my stylish fren! Entahlah. Dari dulu lagi, kalau keluar je mesti ada gaya yang anggun gituh yang kitorang pun memang tak boleh ikut. Hee. Dala muka cantik, sore pun sodap! Penyanyi peringkat kebangsaan beb. Jangan main gila. Aku nak lepas peringkat sekolah pun entah layak ke tak. Huwawa.


Oh, tak jumpa lah gambar iylia yang stylo mylo sangat. Ni je yang dapat. Sorry~ Tapi-tapi kan simple pun cantik jugak kan. Hee.



SITI NURUL AFIAH

Heh. Ni my bestie and should i call her 'sayangg'? Gahaha. Gedik giler pulak. Terserempak dengan gadis ini semasa berada di Pusat Asasi Sains UM a.k.a PASUM. Sampai sekarang kitorang rapat, kalau jumpa je mulela nak wat drama, peluk-peluk lah, mesra-mesra lah, sampai kengkadang orang cakap kitorang ni Lesbo pulak. Ciss! Hee. Time dulu kalau kawan ngan adik comel sorang ni, keluar pakai tudung ngan tshirt je, sekarang.... Haa! Bergaya bukan main lagi. Jeles2. Hee. 


Curi kat blog dye. Hehe.


Muncung itik yang pakai selendang warna-warni.



Ber-dress merah dan berboot pulak.
(Malam Emas PASUM 09/10)



Tengok tuh. Pegi kuliah pun bergaya jerk. Takla selekeh macam aku ni. Haha.



ZULAIKHA NABILA

Ni my fren tyme degree sekarang. Tak nak kalah jugak. Keluar je mesti bergaya. Sape yang jalan sebelah dia kalau time keluar ke, habeslah, jatuh saham. Gahaha.


Elele. Teleng pulak.Tapi kan tapi kan, boleh tak amek shot kat tempat laen sebab background dia macam tak seronok, nak tengok muka Zue neh, tapi perut bro kat belakang tu lak jadi tumpuan. Haha.




Memang tak boleh compete lah kan. Satu family sume cantek-cantek. Adek dia comel jek.Tengoklah mak dia. Ratu Kebaya kot dulu-dulu. Tak tengok nenek Zue neh. Lagilaa. Hot meletup beb! Sib bek takde gambar silap-silap ada jugak rombongan meminang datang kampung nanti.



ELIA SHAMEEN

Heh. Ni my fren tyme kat SAB dulu. Satu klas, satu hostel, satu dorm. Haa. Ape lagi. Entahlah, ni pun bergaya jugak. Da banyak sangat orang bergaya ni sampai tak tau da nak describe elia ni camne. Haha. Elia amek nursing, memang seronokla patient laki kan. =.=''


akak yang paling kiri tuh. :)


die sorang jela yang bereben. hee~

ENGKU SOFIA
Ni Elia punya bestie. My schoolmate jugak. Bergaya sama je macam elia. Patut pun lah jadi bestie kan. Huhu. I love her simple-but-nice style!



SHAZA AMALINA

My PASUM's-mate. Budak Alam Bina. Even dia lebey kurang sama je macam aku, tapi yang aku respek dia sangat berani bergaya. I mean, gaya dia simple je tapi bagi aku menarik lah. Stylo stylo. And aku paling suka kalau dia tangkap gambar. Lawo. Thumbs up untuk Shaza!



-TAMAT wajah-wajah celebriti bergaya-

Hee. Rasa rendah diri pulak tengok orang yang bergaya camtuh. Setakat aku ni la, jalan ngan dorang ni sume ibarat sekecil semut jalan ngan seekor gajah. Macam takde kene mengene je. Gahaha. 

Gi kelas pun pakai t-shirt je.


dan geng-geng t-shirt ku. Haha.


dari kiri, Ita-Zue-Mira-Fad


Belum lagi balik dari lab. Memang kotor ah ngan kapur-kapur simen putih uhh. Kadang-kadang, aku cube jugak meniru dan mencuba (dengan gagahnya) untuk menjadi stylo macam dorang.

dan inilah HASILnya.. tadaa!

Kat bilik Ita, ni pun pinjam selendang dia kejap sebab time tuh pun aku baru beli inner and nak cuba-cuba lah. 



(wohh. muke berminyak. Kalau pakai mekap agak-agak ada macam fashionista2 kat atas tak? Heheh. Perasan)


(

Oh. Gemuk. 

Ni jela antara cubaan-cubaan dan lagak-lagak berani yang cik Hanim ni berani nak buat. Huhu. Ada sesapa tak... nak meng-make-over-kan Hanim macam sume akak-akak comel kat atas tuh? Kalau ada sila angkat tangan macam saya! (Gaya Si Lembut dalam cite Kak Limah). Haha.

Okay. Itu saje. Masa untuk baca buku. 

TTFN (Tata For Now)!

Thank you for reading! Love, Hanim :)

10 109 orang komen:

sitinurulafiah said...

waa sygg,, macam kte da jadi artis plak :D

Hanim Nordin said...

haha. glamour sayang :p

penselwarnabiru said...

anem.. hehheheeh

Hanim Nordin said...

iye... heheheheh jugak :P

si dunat said...

aloh hanim comel. segan akak nyahh. tapi aku selebet sekarang. kau tak tgk lg aku bermandi peluh pas training kat astar ni ha :'(

Hanim Nordin said...

alahai sedeynye. lorh. mandi peluh lah kurus meh. manede selebet :D

Anonymous said...

eimal comel :)

Hanim Nordin said...

haha. apekah?

zulhaidi said...

cantik anugerah ALLAH ini~~~

Hanim Nordin said...

betul betul betul!