Wednesday, February 16, 2011

CONTEST GADIS SHAWL MENAWAN


Untuk 1st time nih, aku dengan takot-takot-berani nye cube join contest gadis shawl menawan ni. Contest ni of course hanya terbuka untuk GADIS, bukan abang-abang teruna, pakcik-pakcik ke. Jangan mara guys. Hee. Syaratnya just pakai shawl and buatlah pose paling menawan keyh. :)

sape-sape yang nak join, sila tekan KLIK sebelum 18 feb 2011. Jom2!

Tadaaa! Ni laa gambar shawl saye yang menawan. 


Menawan ke? Hee. Senyum lebar je. Happy je muka kan. Tanpa makeup. Tanpa edit. Time ni baru lepas balik dari Setiawangsa hantar barang jap kat kawan. Aku banyak tudung bawal, shawl2 ni bole kira dengan jari je pun, so ni jela shawl yang rasanya paling menawan kot. Gahaha. 

Tag kawan-kawan :
Siti Nurul Afiah
Hazwani Harun

Arigato.Terima kasih. Thank you. Bye-bye.

Thank you for reading! Love, Hanim :)

8 109 orang komen:

zulMR said...

xlenguh ke senyum 24hours...ahaha

Hanim Nordin said...

haha. sekali sekala. :P

Engku Sofea said...

alala, comeynyee. hee jomlah joing contest yang sofea baru join.:)

Hanim Nordin said...

wahh. segannn. sofea da mcm princess da pkai fullset tu. hee. nt i try join k. thanx :)

Dugiess said...

anem... naper muka ko nampak kurus sket ek? :P :P

Nurul Mazni said...

thx for joining dear..
gud luck~

Hanim Nordin said...

thank you :)

Hanim Nordin said...

en dugiess. ceh. name nak gempak jerk. gahaha. klu mmg da kurus nk wat cne. heheh