Thursday, July 28, 2011

I'm lazy.

yeahhh! jom tido!




Define LAZY :
1. Unwilling to work or use energy: "he was too lazy to cook".
2. Characterized by lack of effort or activity.


Ye, aku LAZY a.k.a malas.

Malas nak update blog.

Malas nak upload gambar.

Malas nak online FB.

Malas nak reply chatbox.

Malas nak reply komen. (Tukang 'like' yang terhebat abad ini!)

Malas nak reply message.

Malas nak angkat call orang. (Malas nak bercakap)

Malas nak donlod muvee.

Malas nak donlod lagu.

Malas nak on laptop.

Malas. Malas. Malas.

Aku memang malas.

Tapi kenapa aku malas sangat ni? Entah. Apa yang aku rajin? Makan! Ye benar. Aku jadi malas sekarang sebab aku dah gain weight! A lot okay! So badan dah berat = MALAS!

Aku kena berubah. Puasa ni kena lose weight balik, so that bolehlah aku jadi RAJIN. Tak MALAS lagi. Teruk betul perangai.

Memandangkan aku tengah malas, jadi aku bagi korang jadi malas jugak.



Thank you for reading! Love, Hanim :)

4 109 orang komen:

fia:) said...

hehe kelakarlah syg nih;)

Hazwani Harun said...

hahahahah

Bahiyah? said...

boleh jugak ea hasut orang lain jadi malas jugak? wakakaka ;D

iMBobo said...

bayangkan kalau semua manusia malas..mesti tak bergerak dunia ni kan?