Sunday, July 17, 2011

Oh! Shea Rasol. Asyik stalk blog orang lain, lupe pulak kat blog sendiri.

Assalamualaikum.

Lately asyik stalk blog orang lain je, kadang-kadang dah bukak dah dashboard blog, dah ready nak tulis entry, tapi sambil-sambil tu bukak 'new tab' blog orang, yang entry best xpecially, bila nak tulis new post, ayoooo. Lupa! Okaylah. Tangguh.

Next time. Sama.

Next next time. Sama.

Last-last dah malas nak buat entry baru. Sebab tula post ciput je. Padahal kalau offline or sambil berjalan pun sempat lagi terfikir nak buat entry baru, tapi sebab suka sangat stalk blog orang, last-last blog sendiri kasi lupa punyeerr pun. Tapi sokaylah, bak kata my friend, i'm blogging for fun :)

Alang-alang dah cerita pasal 'stalk page orang', let me share with you guys blog siapa yang aku stalk malam ni. Orang bertuah tu adalah....

Tak rugi pun korang stalk dia, at least you can learn something about fashion. Seriously. Memanglah pelik, tapi rasanya dia sangat berani nak berfesyen camni. Cute sangat. Jealous makk. Tunggulah nanti dah kurus and berduit sikit, barulah boleh cuba. Hee.





Comel kan kan? Banyak vintage look dalam blog dia. Siapa yang rasa macam tak tau nak berfesyen camne time nak hang out dengan member or date dengan boipren, boleh usha blog ni.

Happy fashion-ing!

Thank you for reading! Love, Hanim :)

4 109 orang komen:

Engku Sofea said...

memang dia berani.. kalau sofea tengok cermin 24 juta kali dah. haha :D

Cik Zety said...

suka fashion jugak ! tapi xberani macam shea :(

Hanim Nordin said...

@sofea : yelahh. kite pn. mne berani nk style pelik2 ohh.

Hanim Nordin said...

@cik zety : yup2. she's way too brave. memang camtu kot org2 stylo.