Wednesday, May 25, 2011

Kapel sebab kesian?

Pe pendapat korang pasal kapel tapi kesian?

Serious kesian kat sape yang jadi mangsa. Dah loving2, comel2, kua sini, kua sane, hati dah terjalin (geli doh ayat), tiba-tiba si Abu cakap camni kat si Limah :

'Sori, kita terpaksa clash sebab selama ni i kapel ngan u sebab kesian je. Lepas ni kite bawak haluan masing2, i pun da contact balik ngan ex i, she's hotter okay. U better get off now!'
Ouch, sentap mak nak kau sape yang jadi mangsa uh. Tapi macam kejam sangat lak ayat td.

Lagi satu situasi, kapel tapi TAK ikhlas. Hee. Aku pon tak tau camne nak describe, sebab member aku yang gtau istilah ni. Contohnye macam nila, cinta bertepuk sebelah tangan.

Situasi : Si Abu ni beria nak kapel ngan si Limah, tapi sebenarnya Abu ni playboy, so saje-saje jela nak kapel, so dat dia tak kesepian. Yang si Limah ni plak berie2 macam Abu ni betol-betol sayang kat dia. Tapi bila Abu mintak clash, barula tau selama ni Abu sayang tapi TAK ikhlas. Haha. Mende ah yang aku cite ni. Macam hape je. Aku pon tak paham.

To my fren yang kene situasi camni, its sokay, im still here. Kalau rase macam nak luahkan perasaan ke, you can find me anytime. Be strong k?  Yang penting jangan jadi camni!

Hee. Bagi contoh je. Takkanla sampai nak bunuh diri kan. Kronik sangat tu. Kumbang bukan sekor, bunga bukan sekuntum. 
Enjoy your life!MyEm0.Com

Thank you for reading! Love, Hanim :)

6 109 orang komen:

misscha said...

kesian kat ur friend. ye betol kombang bokan seekor....naseb bek dia kapel sebab kesian, kalau kawen sebab kesian lagi haruuuuuuuuuuuu.........

zulhaidi said...

sape la yang jadik mangsa mcam tuh erk???

sitinurul said...

waa sayangg, hmmmm.
kte ade nak cte kat syg, kalau gune skype lagi best:)

Hanim Nordin said...

misscha/yup2. kalau da kawen mmg haru sangat. =.='

Hanim Nordin said...

zulhaidi/ my fren. ksian kan die :(

Hanim Nordin said...

syg/ orait. nt kte berskype2 ye :)