Tuesday, May 24, 2011

Finally renew my blog :)

Hello sume! Hee. Hepinyer. Finally dapat jugak edit baru blog. Dulu punye saiz besar sikit, tu yang bagi jadi kecik sikit, takdela lambat sangat download, dengan macam-macam widget lagi. Hee. Suke2 :)

Okay tak yang baru ni? Header pun macam tak bole bla dengan lembu sebijik uh. Okayla tu kot untuk orang2 baru macam aku ni. Even tak bape shantekk macam blogger2 otai, i tetap bangge youu. Heheh.

My first mission is done. Hoorayy. *Tepuk tangan*

Next one is nak cari kerja pulak. Yeah i know. Sume orang pon da mule cari kerja, ni sebab aritu kitorang satu class ade trip pegi thai 29may ni, but suddenly postpone sebab sponsorship. Its sokay. At least dapat jugak merase nek kapal terbang. Yup. Its my first time nek kapal terbang. Member lak sebok cakap nanti nek kapal terbang wajib makan gule2, nanti kene TINTONG. Sumpah first time tau word tu memang wujud. Ingatkan untuk ringing bell uma je. Haha.

Tapi nak cari keje ape erk? Konpius nye. Cekgu tusyen? Kedai runcet? Farmasi? Nanti lah.

Orait. Tu je. Mekaseh.

Mood : Happy  MyEm0.Com
Thank you for reading! Love, Hanim :)

2 109 orang komen: