Tuesday, April 26, 2011

Joinla Churp Churp! Comel & Best!



Firstly, I'm kinda new to this Churp Churp thingy.
Wait. Ape tuh Churp Churp?
Macam bunyik burung je kan.
Yes.
This Mr Burung will help us on nak cari duet poket EASILY.
Not only for Blogger, but also for FACEBOOK-er and TWITTER-er. haha
Guna Churp Churp ni lagi senang instead of Nuffnang, sebab Churp Churp ni sekali klik pun da bole dapat masyuk. (depends on how you attract orang la)
Kalau orang register, terus dapat rm1.
Memangla ramai dah join, but sape yang tak join lagi, jom2 join! Seronok! :)
Besides, Churp Churp ada banyak aktiviti comel and best2 yang seronok yang buat orang rasa nak TEKAN je. Serious tak tipu.
Kalau tak caya, korang tekanla sendiri.

Paling tak tahan pasal Churp Churp ni, burung die comel gituh! Awww. Haha.

Okayy. Tatatitutu.

Thank you for reading! Love, Hanim :)

3 109 orang komen:

sitinurulafiah said...

tekan je dapat seringgit syg? whoaa :O

Hanim Nordin said...

depends on event yang dye bagi la syg :)

Make Your Own Words™ said...

sy pun join gak, tp x berapa phm nk buat cmne..