Saturday, April 2, 2011

heyy peniru!

Assalamualaikum.
Geramsss nye.
Bila bukak blog orang nih.
Dala memang aku tak suka dia sebab dia sangatla mulut laser and bajet hot gila.
Then, bila usha blog dia, ouch!
Sebijik-bijik dia tiru blog aku.
Blog aku ni cabuk je pon, tak perlu lah nak tiru2.
Dulu kalau pape je mesti nak tiru aku.
Signature cabuk aku yang buruk pun nak tiru.
Lebey kurang. Just sebab nama lain tu yang dia modify len sket.
Ish. Bila aku cakap 'kau meniru', kau cakap 'eh, manede. dia yang tiru kita adelaa'
Tolonglah berhenti tiru aku.
Just leave me alone.
Aku tak marah pun engkau nak meniru, tapi biarlah aku ni beridentiti sikit boleh?
Kalau semua pun kau nak tiru, habis tu aku nak jadi apa?
Part aku GEMUK sekarang ni kau tak nak tiru pulak?
Hahaha. Tau pulak.
P/S: Terima kasihlah menjadikan saya ni idola anda 100%. =.=''Tetapi malangnya saya bukanlah Dato' Siti Nurhaliza artis popular yang harus anda tiru semuanya. Just Be Yourself, okay? Thank You.
Thank you for reading! Love, Hanim :)

9 109 orang komen:

sitinurulafiah said...

haha syg, kte rase kte taw sape ;p

Hanim Nordin said...

hee. shuhh sayangg. nanti kang dengan sayang2 dia tiru sekali. =.=''

sha said...

isk, rasa geram je dgn peniru kan? rimas. semua nak ditirunya..
pergi la buat identiti sendiri

'Irfan said...

nk tngk blog da...?

Hanim Nordin said...

sha : yup2. rimas sangat2. gerams!
irfan : nak bagi tp takot nt dye tau, habesla. kontroversi. mulut dye bole tahan gaks =.='

Dugiess said...

anemm.. nak pow design blog bole x? hehehe mintak permission ni tp gambo blkg tu xmo pow :P

Hanim Nordin said...

hee. amekla. :)

'Irfan said...

pm inbox fb,..nk tngk sngt :D,..

iFFaH said...

nak tgk gak..haha