Thursday, April 28, 2011

Expensive Diamond Smile Contest by Hafiz Zainal :D


Hye. 
Lame gile tak join contest. 
Okayy. 
Kali ni contest dianjurkan oleh en Hafiz Zainal,
sang pemilik suara lemak lunak sedap. 
Macam2 Lagi. 
Haha. 
So kali ni beliau nak buat contest senyuman mahal pulak macam sore die kan. 
Alang2 tengah tension exam ni, join kejap jom contest ni.
Tak rugi pun.

T&C nyer adalah :
1. Buat tajuk 'hafizzainal's contest - senyuman mahal' 
2. Letak banner kat atas tu
3. Backlink
4. Tag member2

Senang kan? So jom join reramai sebelum 31 May 2011.
Bagi senyuman korg yang paling mahal sekali. 
Ingat! 
Nak yang mahal jer okeh. 
Hee~

SENYUMAN HANIM PALING MAHAL jeng jeng jeng..

Gambar diambil pada 7.4.11 di Alamanda Putrajaya sempena 
pertandingan mewarna kanak-kanak Colgate. (menyibuk je)

Senyuman saya mahal sebab... 

Saya pakai colgate gosok gigi. Colgate mahal. Jadi bila pakai colgate, secara tak langsung gigi saya jadi mahal, maka senyuman saya pun mahal. 



Senyuman saya mahal sebab....

Saya senyum tak normal. Tengok tu. Semua orang pun cakap saya senyum tak normal. Semulajadi kan. Nak buat camne. Kire mahal la sebab bukan semua orang boleh senyum macam saya kan? Priceless. Kalau tak caye cubela buat tengok. Gerenti tak mampu punyer meh. ;p 

Hee. Tu je. Sori ah sebab banyak main kan. Haha. Okay. Nak tag member2 : 

Trimas. :)

Thank you for reading! Love, Hanim :)

2 109 orang komen:

sitinurulafiah said...

syg comel! :D

eh syg, link nak pegi blog tuan contest nih mane syg?

Hanim Nordin said...

haahla. lupe nak bagi. haha