Friday, March 25, 2011

Rimas! Jom Buang FB new picture-viewer tuh ;)

Haa. Mesti korang pun rimas jugak kan tengok Facebook punya picture-viewer alaa yang macam ni,



taktau la ada orang yang suka apps ni, tak kesahla, tapi aku rasa rimas sangat tengok mendealah ni, so aku nak buang apps ni. 
Senang je. Korang just highlight kat url dye macam ni,


then buang yang '&theater', pastu tekan ENTER.

Tadaa!


Heheh. Senang kan. Macam makan kacang kuda je. So you can try this at home. Haha.

Bye-bye anak murid kuh sekalian :D


Thank you for reading! Love, Hanim :)

2 109 orang komen:

M.N.SYUKRI said...

kalau tekan F5 lagi senangn--->http://syukrinazeri.blogspot.com/2011/03/aku-tak-suka-gambar-background-hitam-di.html

Hanim Nordin said...

ohh serious? thanks!