Friday, March 18, 2011

Merong Mahawangsa @ Mid Valley syiokk!

Helo! Haa. Nak update blog lagi. Heheh. MyEm0.Com

Cuti sekolah ni, kitorang satu family pegi Mid Valley tengok cite Merong Mahawangsa. Huish. Bukan senang kot ayah nak tengok wayang, so memang happy laa sebab satu family sume termasuk along yang salu busy keje dapat join jugak. Yelaa, alang2 cuti sekolah ni, spent la time kejap kan ngan family.


Merong Mahawangsa. Mula2 bila ayah cakap tengok cite nih, apekah? Best ke? Dengar jugak orang cakap best, ada yang tak best, tak tau ah. Dala tengok poster macam perang2 zaman gladiator je, adoyai, lomah lutot den dongar! Tapi takpela. Before tengok wayang uh, pegi ah beli roti jap, sorok dalam beg, gehehe. Beli kat kaunter mahal kot. Tapi cover jugak beli ah sikit air ngan popcorn.


Masuk wayang dah lambat 5 minit camtuh kot. Sib bek mula-mula tuh dorang sibuk bergaduh, so tak amek port sangat ah. Mula-mula aku pelik sebab 'ni cite melayu ke cite omputeh?' Graphic cantik jerk. Sume speaking beb. Da lama2 barula banyak babak orang cakap Melayu, sedar ah tuh memang cite Melayu. Suka sangat hero yang jadi Prince of Rom uh, hensem! Gahaha. Gatal! Tapi takdela hensem mane pon, biase je. Hensem lagi kot abang botak jahat (Khir Rahman). 

mama. ayah.


nas-ajib. adik2 gwa.


Then, after wayang, kitorang sume singgah bangsar kat Ali Cafe makan, sebab dekat ngan UM, nanti senang anta aku balik. Kul 1 baru nak makan, memang dabel gemukla aku. Hee. Pastu, sambil2 makan, masukla sekali isu-isu hangat kat uma. Tak habis-habis lagi ngan masalah 'mereka2' yang tak puas hati kat family kitorang. Dengki sangat. Tak paham. Mangsa utama along aku ah, sian jerk. Parents aku pon kene tempias jugak. Tah pape jerk. Agaknya jeles kot tengok kitorang hepi2 camni. Dala. Malas nak layan 'mereka' nih. Wat bazir masa aku jerk. 

Tengok along, muka tak puas hati je. Yela, dia yang kene aniaya. =.='

To 'mereka2' : Insaflah erk. Jangan asyik nak buat gosip, sebar fitnah sini sana, besar-besarkan cite, silap2 kena batang hidung sendiri. 

Dalam pukul 2 camtuh, ayah hantar balik UM, balik2 je terus terjelepok atas katil. Entah apela yang penat sangat. Hee. Overall, happy dapat hang out ngan family!

Babai.MyEm0.Com 

Thank you for reading! Love, Hanim :)

3 109 orang komen:

Afendi Othman said...

eh samala kite..smlm tgk ramai2 ngan budak kolej 34 orang..tapi choi..sound system sengal...

Hanim Nordin said...

ramai gile! habes penuh seat kan kan? haha. cite ni best kan. sound system sengal, alorh, xbesla cmtuh.

sitinurulafiah said...

eh mcm kenal je orang atas tuh.hoho.
yelaa, dorang pegi tanak ajak.hoho. :(
waa sygg, sporting nye mama dan ayaah. :D