Wednesday, March 9, 2011

Luahan hati aku. Macam budak-budak jerk.

Assalamualaikum w.b.t

Semalam aku mengamuk kat FB, takdelah mengamuk sangat, just geram jerk. Adalah insan-insan ni aku pun tak tau lah apela masalah dia, tiba-tiba je jaja cite kat sume orang pasal buruk orang yang aku sayang uh. aku panggil 'Kak Limah' la lagi senang.

Perlu ke nak jaja cerita buruk 'Kak Limah' ni kat orang lain so dat orang lain pun turut membenci sama?

Tau tak seburuk-buruk 'Kak Limah', buruk lagi perangai engkau? Tak perlulah cerita kat public, kang engkau sendiri jugak termalu alah.

Keje engkau tau nak mengumpat je, asal jumpa, buat geng, mengumpat. Apekah? Weh, bawak-bawaklah bertobat, len la kalau engkau tau umur engkau tuh memang panjang and bole bertobat lambat lagi. Cukup-cukupla buat dosa, Tuhan bole tarik nyawa orang bila-bila je.

'Kak Limah' ni tak kacau engkau pun, tak cerita pun buruk engkau sangat kat orang lain, just nak fight for justice jek, tuh pun engkau dah tergugat, terus nak cari kloni nak berkempen? Tak matang langsung.

Dah malasla nak cite lebey2, luahan hati ni untuk umum. So kalau terasa, memang engkaulah orangnye.

Sekian. Wassalam.
Thank you for reading! Love, Hanim :)

4 109 orang komen:

sitinurulafiah said...

syg kenapa?
ciss kuwongg ajaa betul orang tuh-.-
ketok kepalaa dye sygg

Hanim Nordin said...

memang tersangat kurang aja pun. geram je rasenye.

Anonymous said...

hahaha.kiter kne tuka name akak limah uh.jdk akak roadshow.hahha.

Hanim Nordin said...

wakakaka. akak roadshow. terbaekk ah!