Friday, March 18, 2011

Dinner Kolej 12 seminggu lepas

Hye uols! Huu. Lame gila tak update blog, banyak event melepas tak tulis pun. Tapi sokay, ni yang semangat nak update sekarang. Weehee~

Event : Annual Dinner 12th College, UM
Date : 13th of March 2011
Venue : Hotel Pan Pacific, KLIA
Theme : The Night of Arabian Masquerade

Ahad pagi tu, kitorang practice dance dulu kat depan Dewan Gemilang, then sampai dekat pukul 4 after lunch sume barula bertolak. My friend, Mira, bawak kereta dari bangi amek kitorang kat UM, then lepak2 jap umah dia. Cantik gila kot ruma dia! Ala-ala dream house gitu. :)

Then after maghrib around 7.45pm camtuh, kitorang pun gerakla pegi Pan Pacific KLIA, event start pukul 7.45pm, dan-dan tula baru nak gerak kan. Dengan berbekalkan muka masing-masing yang bertepekkan mekap sendiri, memang macam-macam rupa la yang ada kan. Heh.






Otw. Dalam kete mira. Cubaan mekap sendiri. Buruk. :(

Oh ye, tema arab & masquerade kan, so pandai-pandai la tutup camni. Hee. Ada macam arabbb tak? hehe.






Sampai-sampai je KLIA hotel uh, terus daftar cepat-cepat sebab VVIP nak masuk dah. Sekali masuk, perghh, meja gua paling belakang nun hujung jauhhh di sana. Meja 53. Sib bek ah ak ngan ita dah tutup muka, mira lak pakai topeng ala-ala zorro, takdela malu sangat nak jalan depan orang ramai. Hee.

Lama dah duduk, dengar VIP berucap sume, perut da berbunyik2 sebab lunch makan nasi siket je ngan telur goreng. Tahan perut. Then, tibela mase yang rasenya tak payah cakapla kan, MAKAN! Sekali....Hampa lah pulak. Sebab? Chinese cuisine. Taon lepas malam emas PASUM makanan cina gak. Hadoyai. Sabo jela. Tapi takpe, dapat makan sup jerung lagi. Yay!

 

Bila dah dapat makan uh, masing-masing gaya dah macam orang yang lost kat Africa 10 tahun, once food is served, nahh kau! berebut2. Heh. Aku pon. Lapa doh. Tau takde adab, tapi meja sume girls je kan, so tak malu sket ah. Hee. :P Tak sume la camtuh.

Antara food yang di-serve-kan (aku bantai jela name dye hape) : Udang harimau, nasi goreng, cendawan+brokoli, sotong, ikan, ayam sweet sour, sup jerung! :)  , dessert etc.

-kak ummi dan udang nya-

-kak zana (my roomie)-

-ita firaun- haha. 


Heh. Tula cendawan nye. Malam tu yang bestnye is the MC's! Happening gile ah. Wat lawak bagai. Amylea ngan Zahid pon datang jugak! Rasenye tema malam tu daripada Arab tiba-tiba tuka jadi cite Kak Limah uh. Cakap sikit ada je gaya cite kak limah masuk. Overall, dinner tuh okay la. Tapi yang wat aku tak selesa malam tuh sebab aku selubung je muka aku doplohpat jam. =.='' Aku dala tak reti pakai selendang, kalau bukak jer da jadi pelik, tuh yang orang sume tak kenal aku tuh. Haha.













After dinner sume, amek gambar jap, then balik around pukul 1 camtuh. Sampai pukul 2. Sib bek nek kete mira, kalau tak kene balik awal nek bas. Thanx mira!

Dats all. Babai. MyEm0.Com 

Thank you for reading! Love, Hanim :)

1 109 orang komen:

fadhdeela said...

admire la mata kamu hihi

Meh sini: Aku kena make over!!