Sunday, March 6, 2011

happy & lega :))

Lame gila tak update blog. Macam takde mood je nak berblogging lately ni.

Few days before, aku ngan fad da decide nak mintak kerjasama sume member klas join Biomed Night Performance 25/03/11 nih. So kitorang divide ah ade yang wat tarian Korea, ade yang masuk Modern Dance. So, part modern dance ni, aku ngan fad la yang kena reka steps.

Nanti kitorang jadi camni tak agak-agaknye? Heheh. Berangan.


Bapak ah. Penat gila. Aku selama ni jadi budak zapin bolela, tradisional, ala-ala classic nasional tuh, tibe2 wat modern dance kan. Lari jauh beb! Ni sume influence Step Up 3D ah. Patutnya performance ni da stat practice since bulan 1 arituh ke bile tah. Tapi dorang sume taknak buat, so diamkan jela. Huu. At last, sib bek jadi jugak :) Hee~ Tapi yang risaunye ade lagi 3minggu jerk lagi. =.='

So, memang weekends ni habeskan mase nak reka steps. Memang macam2 video ah download. Buat ni buat tuh. Lega sangat at last jadi jugak dalam masa dua hari ni. Even takdela sehebat Step Up sampai pusing2 kepala atas lantai, aku sayang nyawa jugak. Hee. So lepas ni bolela stat practice ngan classmate lain yang join group modern dance ni.

Wish me luck! Thanx :D
Thank you for reading! Love, Hanim :)

2 109 orang komen:

sitinurulafiah said...

syg amek step yg cha ajar tuh, ;p
yg lompat2, pastu yg cm bellet cket tuh ;p

Hanim Nordin said...

hee. takde langsung step cha. nanti takut dicop meniru. heheh. byk amek step kat step up 3 ngan 2. :)