Thursday, June 16, 2011

Terima kasih Fatin Liyana!

taken from FL's blog > here

Entri ni tiada kena mengena pasal aku hang out dengan Fatin Liyana a.k.a blogger yang fofiular tuh.

Baru tadi aku bukak blog beliau (perghh. tros dpt title BELIAU. ngahaha) and scroll entri lame-lame die, i thought dye femes sebab dye masuk modelling or whatever lah yang sewaktu dengannye, rupanya dulu-dulu dye hanyelah blogger picisan yang bermula dari bawah. Entri dye sumenye menarik, and takdela nak buat pasal tutorial macam-macam, bagi info bebanyak pasal artis, pegi makan sane sini. Everything just about her life yang simple tapi enjoy!

Bila baca blog dia lame-lame, suke sangat dengan ayat dia yang sengal-sengal kambeng sket. And yang paling penting, dye sangat konfiden dengan diri sendiri. That's the most thing i like about her.

Contoh macam nak tulis pasal bf, dye tanpa segan silu nyer cerita everything pasal boyfie dye yang romantik. Eh, serious, kalau aku memang nak taip tajuk entri pasal boyfie ke tunangie ke, malu doh. Rase macam tak perlu je orang bace pasal my personal life. Tapi tula namenye blog, we share what we want with others. We share our laugh, our joy, our sadness, our craziness, kan?

Anda membuatkan saya lebih semangat untuk berblogging, wear shawls and learn a lot of fashion tips. Before this like serious bute fashion, bute blog, shawls lagila tak payah cakap. Dalam pale otak ni da set da NO SHAWLS sebab tak reti pakai! Ngahaha. Macam jakun je kan. Btw, THANX FL! Keep on blogging. Love your entries. ♥
Thank you for reading! Love, Hanim :)

2 109 orang komen:

Rtp Farra Arisha said...

she inspired everyone to keep on blogging! :)

Hanim Nordin said...

yup! love her blog :)