Friday, June 10, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Salam. Today aku join segmen abang Ben Ashaari untuk yang pertame kalinye. 


Haa. First skali sile lah klik SINI untuk undi abang BA as Blogger of The Year. Before that, thanx abg BA sudi bagi aku join ini segmen yea.Jasamu dikenang. Ngahaha.


1. Letak HEADER BEN ASHAARI BLOG
       SIAP!
2. Tajuk : BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA
      SIAP!
3. Tulis apa apa saja mengenai blog korang .. tiada had .. khas buat mereka yang akan masuk ke blog korang .. Mintak senaraikan ke dalam blog list ke.. atau apa saja la..

Blog aku tak banyak info sangat pun. Takdela nak cite2 gosip artis ke. Tapi apa yang aku terpikir sume aku tulis kat blog. Macam benda-benda sengal ke. Tak kesala pape pon. And seriously i love to make friends. Lately, blogger ni  da macam tempat nak cari followers je, singgah and suro follow balik. Camne nak kenal orang kalau just singgah and pakse follow kan. Hee. I hope pasni adela real bond between me and other bloggers.

   and SIAP!

Sape yang sudi nak follow me, thanks :)
Kalau nak request bloglist, do tell me okay. Anda semua dialu-alukan ♥
Thank you for reading! Love, Hanim :)

9 109 orang komen:

NOOR FATIN said...

hai. salam perkenalan dari saya :)

solomolo said...

singgah untuk berkenal sesama blogger..
happy blogging...
[^_^]

Mama Amani said...

kunjung teman di malam hari... yuhuuu... salam perkenalan...

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

farahin nasir said...

salam pekenalan..

no 172 melapor diri..:)

ceq follow kmu okey.. harap pasni dpt bace post2 kmu yg bezzz.. heee..:)

JOM KENAL BLOG SAYA!

Wahida said...

Saya pun join segmen ni :). Salam kenalan :D

ainol akasyah said...

terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

ct N honey said...

permaisuri lebah dtg ni,jadi follower sekali

Tonton filem kongsi disini full-movie and Free

Hanim Nordin said...

thanx for support :)